WEEKMENU..

 van donderdag 18 januari t/m woensdag 24 januari


HOOFDGERECHTEN


Vol au vent ofwel een pasteitje met huisgemaakte kippenragout en champignons

€12,50

Vol au vent van vis ofwel een pasteitje met verse vis zoals zoals kabeljauw en garnalen                                                                        

€15,50

Quiche met gekarameliseerde rode uien, tijm, port en geitenkaas

€12,50



=> Bij bovenstaande gerechten kunt u gebruik maken van de saladebar <=


 

 

 

 

Onze keuken is geopend:

maandag
11:0021:00
dinsdag
8:0021:00
woensdag
8:0021:00
donderdag
8:0021:00
vrijdag
8:0021:00
zaterdag
9:3021:00
zondag
9:3021:00

 Wilt u maandelijks een top recept van onze kok ontvangen en op de hoogte blijven van onze weekspecials?

  Volg ons op Facebook:

 

Leuk vinden


 

 


 



 


 

 © Appels & Peren 2017

created by: